Saltnex

Vi har gjort det til vores mål at forstå jeres dagligdag

Derfor kan vi skabe fremtidens maskinpark for professionelle væske- og saltopgaver.

Terrænet i land og by er forskellige; veje og stier bugter sig, skifter bredde og underlag. Et effektivt arbejdsflow er derfor betinget af, at maskinparken kan følge med. Derfor har Saltnex udviklet væske- og saltspredere i mange variationer, som understøtter dit arbejde uanset terræn. De kan klare hverdagens skiftende arbejdsopgaver. 

Saltnex taler sammen med resten af jeres maskinpark

Vi ved, at den typiske maskinpark hos kommuner og andre større organisationer sjældent består af ét mærke og én type af maskiner. Derfor har vi sikret os, at vores produkter kan fungere sammen med de meste gængse traktorer, ladvogne og anhænger.

Giv jeres medarbejdere en nemmere og mere effektiv hverdag

Saltnex’ nyudviklede computersystem sikrer en glidende hverdag. CPU-styringen tager højde for vejbredde, hastighed og stop. Det er både godt for miljøet og det samlede ressourceforbrug.  

100% dansk familieejet virksomhed med internationalt ekspertiseniveau

Saltnex ApS blev etableret i foråret 2016 som en del af Randers Maskinfabrik gruppen, der er ejet af tre brødre; Bo, Mads og Ove Nielsen. Alle Saltnex maskiner bliver produceret hos Randers Maskinfabrik og er 100% dansk kvalitet. Vi sætter en ære i, at alle materialer og bearbejdning er af høj kvalitet.

Maskindesignet er udført af Hans Curt Nexgaard, som var projektleder i Saltnex frem til 2021. Hans Curt havde 15 års erfaring fra Epokes udviklingsafdeling, stor ekspertise og regnes som en af de førende i Europa indenfor udvikling af netop disse typer maskiner.

I dag er det Jesper Dideriksen, som du skal kontakte om salg, udvikling og samarbejde. Værkfører, Anders Kvist Meyer, tager sig af service og montage. 

Alle styrenheder til Saltnex maskinerne bliver leveret af Lykketronic, som også er en danskejet virksomhed, der har mange års erfaring inden for elektroniske løsninger.