Om Saltnex

Vi har gjort det til vores mål at forstå jeres dagligdag.

Og ud af forståelsen skaber vi fremtidens maskinpark for professionelle væske- og saltopgaver.

Løsninger der kan løse jeres opgaver uanset terræn og andre forhold.

By og land er langtfra monotone størrelser. Veje og stier bugter sig, skifter bredde og underlag. Et effektivt arbejdsflow er derfor betinget af, at maskinparken kan følge med. Af samme årsag har vi hos Saltnex udviklet 12 modeller af væske-og saltspredere i mere end 20 varianter, der kan understøtte hverdagens skiftende arbejdsopgaver. Vores design-form understøtter ligeledes ethvert EU-køretøj samt de førende modeller af mini-og kompakttraktorer.

Vi sikrer os, at vores maskiner ”taler” sammen med resten af jeres maskinpark.

Vi ved at den typiske maskinpark hos kommuner og andre større organisationer sjældent består af ét mærke og én type af maskine. Derfor har vi sikret os, at vores produkter kan fungere sammen med de meste gængse typer af traktorer, ladvogne og anhænger.

Giv jeres medarbejdere en nemmere og mere effektiv hverdag.

Saltnex´ nyudviklede computersystem sikrer en glidende hverdag. Skal der f.eks. saltes på offentlige veje, tager systemet højde for vejbredde, hastighed og lysreguleringer hvor køretøjet bringes til standsning. Og det er ikke kun godt for miljøet men også for det samlede ressourcefor(åbner i en ny fane)brug.

100% dansk familie-ejet virksomhed med internationalt ekspertiseniveau.

Saltnex Aps blev etableret i foråret 2016 som en del af Randers Maskinfabrik gruppen, der ejes af tre brødre; Bo, Mads og Ove Nielsen. Alle Saltnex maskiner produceres hos Randers Maskinfabrik og er 100% dansk kvalitet. Vi sætter en ære i, at alle materialer og bearbejdning er i høj kvalitet.

Maskindesignet udføres af Hans Curt Nexgaard som er projektleder i Saltnex, og har 15 års erfaring hos Epokes udviklingsafdeling. Hans Curt har derfor en stor ekspertise på området, og regnes som en af de førende i Europa indenfor udvikling af netop disse typer maskiner. 

Alle styrenheder leveres af Lykketronic, som ligeledes er en danskejet virksomhed, der har mange års erfaring inden for elektroniske løsninger.