Om Saltnex

Saltnex Aps blev etableret i foråret 2016 som en del af Randers Maskinfabrik gruppen, som ejes af de tre brødre Bo, Mads og Ove Nielsen. Hans Curt Nexgaard er projektleder i Saltnex, står for udvikling, salg og markedføring af maskinerne. Hans Curt har stor expertise på området, og fremstår med sine mange års erfaring i branchen, som en af de førende i Europa indenfor udvikling af netop disse typer maskiner. Maskinerne produceres hos Randers Maskinfabrik og er 100% dansk kvalitet.

Vi udvikler og markedsfører maskiner til glatførebekæmpelse og rengøring af fortove, cykelstier, gangstier, gågader, parkeringsarealer, kunststofbaner mv. Vi har fokus på miljøet ved glatførebekæmpelse, da anvendelse af maskinerne ikke kræver et stort forbrug af salt, hvilket både er skånsom for naturen men også betyder mindre vedligeholdelse af materiel og færre følgeskader på belægninger.

Væskesprederen:

Vi kan i øjeblikket tilbyde 8 modeller af væskespredere i 12 varianter fra 200L til 1750L. til anvendelse på små redskabsbærere, traktorer, pick-up biler og lad-biler. Maskinerne leveres med manuel betjening eller PVM/CPU styring med fjernbetjening, der regulerer efter indtastet mængde samt kørehastighed med start /stop.

Væskesprederens benyttelse af saltlage er mere skånsom for miljøet og naturen fremfor almindelig salt. Saltlage er bl.a. mere skånsom for:

  • træer, buske og andre beplantninger.
  • følsomme belægninger og underlag.
  • gulve i opgange, butikker og kontorer.
  • kæledyrenes poter.

 

Tørstofspreder:

Vi har 1 model af tørstofspreder fra 90L til 220L til små redskabsbærere og traktorer. Maskinen er PVM styret og med fjernbetjening, og har en spredemængde helt ned til 5g/m2. Spredebredden er fra 1m – 3-6m.

Sprederen er til dem, der vil glatførebekæmpe med minimal forbrug af salt, og hvor der vælges salt af god kvalitet.

 

Kontakt os for mere information.