Om Saltnex

Saltnex Aps blev etableret i foråret 2016 som en del af Randers Maskinfabrik gruppen, som ejes af de tre brødre Bo, Mads og Ove Nielsen. Hans Curt Nexgaard er projektleder i Saltnex, og han står for udvikling, salg og markedføring af maskinerne. Hans Curt har stor expertise på området, og fremstår med sine mange års erfaring i branchen, som en af de førende i Europa indenfor udvikling af netop disse typer maskiner. Saltmaskinerne produceres hos Randers Maskinfabrik og er 100% dansk kvalitet.

Saltnex udvikler og markedsfører maskiner til glatførebekæmpelse og rengøring af fortove, cykelstier, gangstier, gågader, parkeringsarealer, kunststofbaner mv. Vi har fokus på miljøet ved glatførebekæmpelse, da anvendelse af væskespredere til saltlage ikke kræver et stort forbrug af salt, hvilket både er skånsom for naturen men også betyder mindre vedligeholdelse af materiel og færre følgeskader på belægninger. Altså er saltsprederne ikke kun skånsom for miljøet men også en besparelse ren økonomisk i forhold til drift og vedligehold.

Væskespreder:

Vi kan i øjeblikket tilbyde 12 modeller af væskespredere til saltlage i 25 varianter fra 200L til 1750L. til anvendelse på små redskabsbærere, traktorer, pick-up biler og lad-biler. Maskinerne leveres med manuel betjening eller PVM/CPU styring med fjernbetjening, der regulerer efter indtastet mængde samt kørehastighed med start /stop.

Væskesprederens benyttelse af saltlage er mere skånsom for miljøet og naturen fremfor almindelig salt. Saltlage er bl.a. mere skånsom for:

  • træer, buske og andre beplantninger.
  • følsomme belægninger og underlag.
  • gulve i opgange, butikker og kontorer.
  • kæledyrenes poter.